IMESZ-CELL kft.


Cégünket 2011 decemberében alapítottuk több mint egy évtizedes épületautomatizálási, gépészeti, biztonságtechnikai és villanyszerelési tapasztalatokkal a hátunk mögött.

A cégalapítók: Illyés Attila, Mészáros Zoltán, Erdélyi Róbert, Szentgyörgyi Szabolcs.

Egy Magyarországon komoly szakmai hírnévvel rendelkező automatizálási cégből váltunk ki és hoztuk létre az IMESZ-CELL Kft. A cég név választással is jelezni szeretnénk, hogy a cég mögötti szakmai tudáshoz és elkötelezettséghez a nevünket adjuk. A CELL szó a „solar cell” (nap cella) kifejezésre utal, ami a megújuló energia a napenergia kiemelt szerepét jelzi a cégünk hosszú távú céljai között.

Több mint egy évtizede dolgozunk együtt. Ez idő alatt hatékony és baráti együttműködés alakult ki közöttünk. Szakmai érdeklődésünk és tudásunk az évek folyamán rengeteg komoly és érdekes munka sikeres kivitelezését tette lehetővé. Fontos számunkra, hogy az általunk végzett munkák, nem gyorstalpaló tanfolyamok alatt megszerzett „tapasztalatokra” épül. Ezen kívül elsődleges célunk a személyes, és közvetlen kapcsolat a megrendelőkkel, leendő ügyfeleinkkel, az őszinte eszmecsere és a lehetséges buktatók, problémák feltérképezése és jelzése a sikeres együttműködés érdekében. Nem sablon termékeket és szolgáltatásokat kínálunk, hanem egyedi személyrészabot megoldásokat, ami mindig az egyéni igényekhez formázhatók, és bármikor fejleszthetők, bővíthetők.

Mészáros Zoltán 2017 augusztusától nem tagja az IMESZ-CELL Kft.

  Kérdése van? Szeretné, ha visszahívnánk?

  Írjon nekünk az alábbi űrlap kitöltésével. Kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot.

  Név *:

  E-mail *:

  Tárgy *:

  Üzenet *: